HÅR FILLER

Hva er hårfiller?

Produktet er utviklet av Dr. Chung Yongji, grunnlegger av det kosmetiske selskapet Caregen, for behandling av hårtap og tynt hår. Produktet ble kjent som verdens første injeksjonsbehandling med peptider og har vært på det internasjonale markedet i flere år. Nå kommer den også til Norge.

Dette er en ny type behandling utført ved hjelp av injeksjoner som kan hjelpe mot hårtap, eller dårlig hårkvalitet generelt. Den inneholder aktive peptider og hyaluronsyre. Kombinasjonene av disse ingrediensene vil gradvis stimulere hårfolliklene og cellene i hodebunnen slik at det fremmer hårvekst og styrker håret. Behandlingen vil stoppe celledød, stimulere til økt blodsirkulasjon og samtidig gjøre hodebunnen sunn.

Behandlingen er klinisk testet og viser til gode resultater med en gjennomsnittlig gjenvekst på 30-40% på alle hårtyper. 

Hvordan fungerer det? 

Produktet injiseres i hodebunn og sprer seg i vevet for å videre gå inn i hårets cellekjerne der den påvirker DNA-syntesen.

Peptidene virker for å gjenopplive sovende hårsekker ved å øke blodstrømmen i de minste årene i hodebunnen. Peptidene bidrar også til å forstørre hårsekkene, aktivere stamceller, forhindre celledød og maksimere dannelsen av nye hårsekker. Dette fører til økt hårvekst, forbedret tetthet og tykkelse på hårstråene samt reduserer hårtap.

Behandlingen utføres som en kur med totalt 4 behandlinger annenhver uke. Resultatet forbedres ved oppfølgingsbehandling en gang i måneden første halvår.

Resultatet er permanent. De første resultatene er synlige etter ca 1-2 måneder. 

Vi utfører ikke behandlingen på gravide eller ammende.