SOMMERTIPS!


Hvilke solkremer har vi, makeup med SPF og hvilke produkter er best å bruke på sommeren?

ZO SKIN HELATH – SOLKREMER


 

Zo Skin Health Daily Sheer SPF 50 er en solkrem med bredspektret UVA, UVB, HEV og IR-A beskyttelse. Den har et langtidsvirkende patentert antioksidantkompleks og er svetteresistent i 80 minutter. Kan brukes av alle og har med mattende effekt.

45 ml/1,5 fl. oz.

895 ,-

 

Zo Skin Health Sunscreen + Primer SPF 30 beskytter og gjør huden klar for utendørsaktiviteter med triple-spectrum protection – bredspektret beskyttelse mot UVA, UVB, HEV og IR-A stråler. Med denne primeren sitter sminken hele dagen! Den gir deg en jevnere og glattere overflate for makeup.

30 ml/1 fl. oz.

895 ,-

 

Zo Skin Health Smart Tone SPF 50 er en solkrem med bredspektret UVA, UVB, HEV og IR-A beskyttelse. Den er designet for å tilpasse alle hudfarger ved hjelp av fargeperler som justerer seg etter den enkeltes hudfarge. Inneholder også antioksidanter, hydratorer og antiinflamatoriske ingredienser! Den både beskytter og bygger opp hudbarieren.

45 ml/1,5 fl. oz.

895 ,-

 

Zo skin Health Broad Spectrum SPF 50 er en solkrem for alle hudtyper, men er den ideelle solkremen for en sensitiv hudtype! Spesielt god for de med acne problematikk eller etter en behandling i klinikk. Den har en ultra-mild formula, roer huden, minimerer irritasjon og hydrerer mens den beskytter mot UVA, UVB, HEV- lys og IR-A.

118 g/4,0 oz.

895 ,-

COLORESCIENCE – SOLKREMER


 

Lysne, korriger og beskytt huden din med Colorescience® Even Up Clinical Pigment Perfector®. Det patenterte LUMIRA®-komplekset er klinisk testet for å redusere misfarging og umiddelbart jevne ut brune flekker/pigmenteringer. Inneholder SPF 50 med høyt fysisk filter.

1. 145 ,-

 

Fuktighetsgivende, rik på antioksidanter og gir en nydelig glød! Denne solkremen med SPF 50 gir huden din en sunn og frisk look. EnviroScreen® teknologien sørger for en 100 % naturlig mineral beskyttelse mot UVA/ UVB, forurensing, blått lys og infrarød stråling. Kommer i original, glow og bronze!

550 ,-

 

Skjønnhet begynner med beskyttet hud. Sunforgettable® Brush-on Sunscreen inneholder SPF 50 med UVA/UVB beskyttelse. Kan brukes alene eller over annen makeup. Ren, naturlig dekkevne, enkelt “on-the-go” pudder med børste applikasjon. Kommer i fargene fair, medium og tan.

615 ,-

Ikke glem øyepartiet! Total Eye™ fra Colorescience® forbedrer mørke ringer, poser, fine linjer og rynker, mens den beskytter øyepartiet mot UV stråler med 100 % mineral solbeskyttelse. SPF 35.

890 ,-

Få SPF i makeup rutinen din! Colorescience® Tint du Soleil™ Foundation er nærende og jevner ut hudtonen med en naturlig dekkevne. Multi-vitamin kompleks, peptider, ceramider og melke-lipider forberder hudtonens utseende, mens den kremete, fuktighetsgivende formelen føles som bar hud på sitt beste. UVA / UVB beskyttelse, SPF 30.

595 ,-

 

Sist med ikke minst, ikke glem leppene! De trenger også solbeskyttelse. Solbeskyttelse, shine og naturlig farge. Colorescience® Lip Shine gir deg naturlige friske lepper og SPF 35 for beskyttelse av UV og miljøstress. Inneholder hyaluronsyre for fukt og mykgjør leppene. Tilgjengelig i fire nøytrale farger og i blank.

275 ,-

TIPS TIL PRODUKTER FOR HUDEN I SOMMER


Om sommeren er det to ting som gjelder. SPF og antioksidanter! Her er våre tips og favorittprodukter med antioksidanter!

 

Med hele 11 % stabil vitamin C, bidrar Noon Vit C Serum 11S til å lysne hyperpigmentert hud, styrke kollagen fibre og cellens motstandskraft mot solens skadelige stråler. Den har en lett, flytende konsistens som raskt absorberes i huden.

30 g.

499 ,-

 

Zo Skin Health Brightalive – Denne retinolfrie formuleringen har en flertrinns tilnærming for å dempe frem- toningen av mørke flekker. Den bidrar til å minimere ujevnheter samtidig som naturlige enzymer eksfolierer huden.

Nå med to nye ingredienser!

1 % TRANEXSAMSYRE – stopper pigmentering som skyldes inflammasjon. Overflødig pigment som produseres på grunn av UV eksponering reduseres.

4 % NIACINAMIDE – Dette er en type B3 vitamin som regulerer pigmentoverføring fra pigmentproduserende celler til hudceller. I tillegg til å styrke hudbarrieren stabilisere fuktbalansen og gi mer glød. Styrker også sensitiv eller irritert hud.

50 ml/1,7 fl. oz.

1.545 ,-

Zo Skin Health 10 % Vitamin C Self-Activating – Unik formulering med en kraftig dose stabilisert askorbinsyre fornyer hudoverflaten og gir glød til huden. Produktet bidrar til å minimere fine linjer og rynker, og sikre en jevnere hudtone.

50 ml/1,7 fl. oz.

1.195 ,-

Zo Skin Health Daily Power Defense – Anti-age formulering med retinol som bidrar til å redusere linjer og rynker, samt forebygge skader i huden. Kraftige antioksidanter og DNA reparerende enzymer støtter hudens naturlige reperasjonsprosess og sikrer en sterk hudbarriere.

50 ml/1,7 fl. oz.

1.995 ,-