— BEHANDLING AV HALS —

Halsen er lett å glemme når vi utfører vårt daglige hudprogram. Denne huden trenger like mye pleie som ansiktet og ønsker derfor å minne dere på å inkludere halsen i deres daglige hudpleierutine. Alle våre kremer kan også brukes på hals!

Denne måneden får dere – 15 % rabatt på en klinikk behandling for dette området.

PROFHILO

En ny metode for bekjempelse av aldringstegn!

Profhilo er biomodellering med umiddelbar oppstrammende virkning. Biomodellering er en innovativ måte å bekjempe aldringstegn i hudens elastisitet i ansiktet og på områder som tradisjonelt er vanskelige å behandle, f.eks. hals, hender og armer.

Profhilo® er det første BDDE-frie, stabiliserte og injiserbare hyaluronbaserte produktet for behandling av slapp hud. Med en av de høyeste konsentrasjonene av HA på markedet (64 mg / 2 ml) booster og fukter det ikke bare huden, men remodellerer også det aldrende og slappe vevet. Profhilo® skaper fremragende behandlingsresultater alene eller i kombinasjon med andre estetikkbehandlinger på markedet.

Priser:
1 behandling – 5.000 ,-

2 behandlinger – 9.000 ,-

Før- og etterbilde av hals etter 2 behandlinger med Profhilo fra Ljungnäskliniken, delt av IBSA Nordic.

SUNEKOS 200

Sunekos er en injeksjonsbehandling som indeholder aminosyrer og hyaluronsyre, som gjenoppretter og opbygger hudens kvalitet og balanse.

Gjennom flere studier har Sunekos sin unike formel vist seg å stimulere fibroblastene i dermis, som reproduserer både kollagen og elastin, som er to viktige elementer for hudens cellefornyelse. Takket være denne prosessen motvirker Sunekos aldring, med hensyn til din naturlige ansiktsform.

Sunekos kan brukes på alle hudtyper og på forskjellige områder som ansiktet, hals, dekolletage, hender, armer, innside lår og knær.

Merkbare forbedringer etter behandling med Sunekos 200:

Økt volume og elastisitet

Økt volum/fuktighet

Forbedring av fine linjer og rynker

Behandlingen utføres som et forløp med ca. 3-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Deretter kreves det en oppfølgingsbehandling med omtrent 6 måneders mellomrom.

Pris:

1 behandling – 1.990 ,-

3 behandlinger – 4.990 ,-

RESTYLANE VITAL

Restylane Skinboosters er et konsept som tar hånd om huden din ved å skape dyp gjenfukting av huden innenfra. Dette betyr at du får gjenopprettet fuktbalansen i huden, hvilket gir en langvarig bedring av hudens struktur.

Behandlingen omfatter gjenfuktende små mikroinjeksjoner i huden med en myk gel-lignende substans som kalles Hyaluronsyre (HA), som bedrer hudens fasthet, elastisitet og glød. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, den elsker vann og holder på hudens fuktighet. Når vi eldres, blir kvaliteten på HA i kroppen dårligere. Nå har du muligheten til å gjenskape og beholde hudens naturlige fuktbalanse, ettersom den stabiliserte HA i Restylane Skinboosters virker i flere måneder.

Områder vi behandler med Restylane Vital:

Behandlingen tas som en kur på 3 behandlinger, med 1 måneds mellomrom.

Pris:

1 ml – 3000 ,-

1 ml x 3 – 8700 .-

DERMAPEN

Dermapen er en behandling hvor vi bruker små nåler til å lage micro-hull i huden for å stimulere huden til å danne mer kollagen. Dermapen glir over huden med korte nåler og skaper millioner av kanaler. Disse kanalene kan frakte opptil 80% flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene og gir huden en kollagen boost.

Ved å lage mikroskopiske huller i huden, stimulerer Dermapen til reparasjon og ny cellevekst. Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men med liten nede tid og ingen risiko for pigmentering.

Dermapen brukes som en behandling for hals for å behandle slapp hud, gi generell hudforbedring, linjer og rynker og gi ny glød. Behandlingen må gjentas flere ganger for optimalt resultat.

Pris per behandling: 3000 ,-

MESOTERAPI

Når huden får tilført ulike næringstoffer har dette en positiv effekt på den cellulære metabolismen. Ved å tilføre aktive ingredienser som vitaminer, aminosyrer, peptider, mineraler, vekstfaktorer og hyaluronsyre er dette med på å forebygge aldring av huden, nøytralisere frie radikaler, stimulere kollagendannelse, stramme opp huden og gi fukt.

Mesoterapi brukes som en behandling for hals for å behandle hudstruktur, dehydrert hud, fine linjer og rynker, virker revitaliserende og hudoppstrammende. Behandlingen må gjentas flere ganger for optimalt resultat.

Pris per behandling: 3000 ,-

Til slutt vil vi minne dere på å også bruke solkrem på halsen, og god påske!