NOVEMBER


I november har vi valgt å fokusere på behandlinger og produkter for øyepartiet!

Vi tilbyr en rekke behandlinger for huden under øynene. Om du ønsker forbedret hudkvalitet, forminske poser, redusere mørke ringer eller rynkefjerning.

SUNEKOS 200

Sunekos 200 er en injeksjonsbehandling som indeholder aminosyrer og hyaluronsyre, som gjenoppretter og opbygger hudens kvalitet og balanse.

Gjennom flere studier har Sunekos sin unike formel vist seg å stimulere fibroblastene i dermis, som reproduserer både kollagen og elastin, som er to viktige elementer for hudens cellefornyelse. Takket være denne prosessen motvirker Sunekos aldring, med hensyn til din naturlige ansiktsform.

Sunekos kan brukes på alle hudtyper og på forskjellige områder i både ansiktet og på kroppen, som ansiktet, nakke, dekolletage, hender, armer, innside lår og knær. Det er spesielt effektivt i ellers vanskelige behandlings områder som pannen og området rundt øynene for å fjerne poser og mørke ringer.

Behandlingen utføres som et forløp med ca. 3-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Deretter kreves det en oppfølgingsbehandling med omtrent 6 måneders mellomrom.

Pris:

1 behandling – 1.990 ,-

3 behandlinger – 4.990 ,-

Før og etterbilde Sunekos 200 

RESTYLANE – EYELIGHT

Restylane er verdens første hyaluronsyrefiller, utviklet og produsert i Sverige. Den har eksistert siden 1996 og er fortsatt den mest brukte filleren på markedet. Restylane er spesielt effektivt for å gjenskape volum og forsterke ansiktets form og kontur.

Restylane Eyelight er en filler rettet mot behandlinger under øynene. Den kan brukes til å fylle “søkket” som ofte oppstår under øynene, for å redusere mørke skygger og gir huden en oppfriskende effekt.

Restylane Eyelight er basert på den pålitlige NASHA – gelen som har blitt brukt til forskjellige estetiske behandlinger i 25 år. Gele produsert med NASHA – teknologien er nærmere naturlig hyaluronsyre enn noen andre fillergeler på markedet. Altså nærmest vår egen hyaluronsyre som vi selv produserer i huden.

Pris:

3290 kr

LIGHTEYES

Light Eyes Ultra er en behandling mot mørke ringer og poser under øynene. En innovativ, revitaliserende cocktail som inneholder hyaluronsyre, Vitamin C og ekstrakter fra ruscus, blåbær, kamille, papaya og rosmarin. Ekstraktene er rike på antioksidanter som forbedrer mikrosirkulasjonen, elastisiteten og drenasje rundt øynene, samtidig som de motvirker oksidativt stress.

Light Eyes Ultra behandling passer for de som ønsker å forebygge eller behandle den tynne huden under øynene for aldringstegn. Behandlingen gjennomføres gjerne 1-4 ganger, frem til kunden er fornøyd med resultatet, og deretter påfyll ca. en gang i året som vedlikehold.

Hva gjør den?

Binder fuktighet

Bremser aldring

Rik på antioksidanter

Betennelsesdempende og beroligende

Reduserer hevelser rundt øynene

Minsker blå ringer under øynene

Reduserer mimikklinjer

Pris:

2.400 ,-

Før og etterbilde lighteyes

 

LOJALITETSKORT

Vi har fått oss lojalitetskort! Book behandling og få ditt eget personlige lojalitetskort.

Spør oss hvilke behandlinger dette gjelder for når du booker time.

 

PRODUKTER – ØYEKREMER

 

 

ZO SKIN HEALTH – GROWTH FACTOR EYE SERUM

Dette er et avansert øyeserum for fine linjer og rynker + motvirker hulhet!

Styrker barrierefunksjonen og gir ekstra antioksidantbeskyttelse

ZO SKIN HEALTH – INTENSE EYE CREME

Denne fuktgivende øyekremen inneholder stabilisert retinol og avanserte peptider som bidrar til å styrke huden og minimere fine linjer og rynker rundt øynene

 

ZO SKIN HEALTH – EYE BRIGHTENING CREME

Denne avanserte anti-age formuleringen med retinol og ZPRO complex, jobber målrettet for å reduserer linjer, mørke ringer og hevelser rundt øynene

NOON – REFORM EYE CREME

Øyekrem for å forebygge og korrigere synlige aldringstegn. Den bidrar til å stimulere kollagenproduksjon, redusere mimiske rynker, mørke ringer og poser under øynene, samt nærer, fukter og roer ned huden.