MAI 2022


SKINBOOSTER KUR

Finere hud og bedre selvtillit!

Når vi er fornøyde med huden vår har vi bedre selvtillit, men med tiden kan gløden og fuktigheten går sakte bort, huden oppleves stram og livløs.

Det er mulig å gi huden en fuktighetsboost innenfra!

Vi tilbyr en rekke behandlinger for huden som trenger en ekstra boost. Om du ønsker forbedret hudkvalitet, forminske porer eller fine linjer.

RESTYLANE SKINBOOSTER KUR

Produktene i Restylane Refresh-serien kan bidra til en gradvis forbedring av hudens tilstand og elastisitet samt redusere fine linjer og skjønnhetsfeil.

Etter noen behandlinger spesielt tilpasset din hud, vil du oppdage at du har fått en glattere, smidigere og mer strålende hud. Du kan også få sunnere hud i ansiktet, på hendene, halsen og brystpartiet (dekolletasje).

Vi anbefaler

Det vanlige er 3 injeksjonsøkter med 4 ukers mellomrom, slik at hudens elastisitet og glatthet gjenopprettes gradvis.

I samråd med behandleren din kan dere sette opp jevnlige oppfølgingsøkter (ca. hver 6. måned) for å oppnå langvarige resultater.

Kliniske studier dokumenterer at Restylane Skinboosters har langvarig effekt i form av forbedret elastisitet i ansiktet og på hendene i opptil 12 måneder etter den første behandlingen.

Vanlig pris: 1 ml 2990,-

Kur pris: 1 ml 2690,-

REVOK 50 KUR

Intensiv biostimulerende injeksjonsbehandling der bestemte substanser som kroppen ikke lengre kan produsere i riktig form og mengde, injiseres inn i huden.

Revok 50 optimaliserer hudens funksjon og struktur. Gjennom hudens naturlige prosesser skapes dermed mer volum og en sunnere og sterkere hud.

Produktet er ikke en filler og blir ikke liggende i huden. Etter ca. 12 timer vil produktet ha migrert inn i vevet og nedetiden er borte.

Vi anbefaler

Det vanlige er 2–3 injeksjonsøkter med ca. 4 ukers mellomrom.

Vanlig pris to behandlinger: 6000,-

Kur pris to behandlinger: 5500,-

PROFHILO KUR

Profhilo er en ny injeksjonsbehandling som ved hjelp av en høy konsentrasjon av hyaluronsyre bidrar til å gjenopprette fuktighet og spenst i huden.

Som et stabilisert produkt holder Profhilo seg i huden i ca. 28 dager. I dette tidsrommet foregår det stimulering av 4 forskjellige typer kollagen og elastin.

Stimuleringen medfører en vesentlig vevsforbedring. Man kan således ikke si at Profhilo er en hudbooster siden det også har en vesentlig oppstrammende/løftende virkning på vevet.

Vi anbefaler

Det vanlige er 2–3 injeksjonsøkter med ca. 4 ukers mellomrom.

Vanlig pris per behandling: 3990,-

Kur pris per behandling: 3490,-