LET´S REFRESH!

Etter sommeren kan vi alle føle et behov for en oppfriskning i huden. I september tilbyr vi derfor 15 % rabatt på en valgfri peel, Profhilo eller Light Eyes! Du kan velge en av disse behandlingene som du ønsker rabatt på.

PEELING

Peeling er en form for ansiktsbehandling hvor man benytter ulike syrer til å revitalisere huden og motvirker aldersforandringer som rynker, porer og overfladiske pigmenterings skader. Peeling blir også brukt for bekjempelse av akne og problemhud.

Denne måneden kan dere velge å få 15 % rabatt på en valgfri peel, første behandling med Profhilo eller Light Eyes.
Av våre peelinger kan dere velge mellom:

Zo Stimulation Peel
Alle hudtyper, anti-age.
Varighet: 40 min
Pris før rabatt: 1.490 ,-Behandlingen gir fine resultater på:
– Fine linjer og rynker
– Fasthet og elastisitet
– Pigmentering
– Grov hudtekstur
– Solskadet hud
– Akne og aknearrINNO Mandelage
En kjemisk peel med mandelsyre er en effektiv behandling med ingen til mild “nedetid” i form av rødhet og flassing. Denne peelen er fantastisk som en party-peel for å revitalisere huden, men anbefales også å gjenta behandlingen flere ganger for en sterkere effekt.Varighet: 30 min
Pris før rabatt: 990 ,-INNO Bio-C
Kjemisk peel for å forebygge solskader, skjør hud, forbedre ujevn hudtone, hudstruktur, og generell hudhelse. Kjempefin behandling for å få litt ekstra glød og forebygge for solskader til sommeren.Behandlingen gir fint resultat etter 1 gang, men vi anbefaler å gjenta behandlingen 4-5 ganger med 7-15 dagers mellomrom.Varighet: 30 min
Pris før rabatt: 990 ,-Zo Ultra Hydration Treatment 
For tørr, dehydrert og sensitiv hud, anti-age.

Varighet: 40 min
Pris før rabatt: 1.690 ,-

INNO-EXFO Redness Peel med INNO-TDS Redness ID
INNO-EXFO Redness Peel er en skånsom kjemisk peeling som gjenoppretter de rette forholdene i hudbarrieren, forhindrer oksidativt stress, reduserer inflammasjon, strammer opp blodkarene og forbedrer hudens glød. Inneholder salisylsyre, mandelsyre og melkesyre.

INNO-TDS Redness ID er mesoterapi med kraftige anti-inflammatoriske egenskaper. Den reparerer og styrker de ulike lag i hudbarrieren, og forbedrer beskyttelsen mot ytre faktorer betydelig.

Varighet: 45 min
Pris før rabatt: 2.490 ,-

PROFHILO

En ny metode for bekjempelse av aldringstegn!

Profhilo er biomodellering med umiddelbar oppstrammende virkning. Biomodellering er en innovativ måte å bekjempe aldringstegn i hudens elastisitet i ansiktet og på områder som tradisjonelt er vanskelige å behandle, f.eks. hals, hender og armer.

Profhilo® er det første BDDE-frie, stabiliserte og injiserbare hyaluronbaserte produktet for behandling av slapp hud. Med en av de høyeste konsentrasjonene av HA på markedet (64 mg / 2 ml) booster og fukter det ikke bare huden, men remodellerer også det aldrende og slappe vevet. Profhilo® skaper fremragende behandlingsresultater alene eller i kombinasjon med andre estetikkbehandlinger på markedet. Profhilo er ikke en filler, men en hudforbedrende behandling for de som har slapp hud og dehydrert, og de som ønsker å forebygge en hud som begynner å bli slapp.

Profhilo inneholder 2- 4 behandlinger, hvor dere denne måneden får 15 % på første behandling.

Pris før rabatt:
1. behandling – 4.500 ,-
2. behandling – 8.000 ,-

LIGHT EYES

Frisk opp øyeområdet. Light Eyes Ultra er en behandling mot mørke ringer og poser under øynene. En innovativ, revitaliserende cocktail som inneholder hyaluronsyre, Vitamin C og ekstrakter fra ruscus, blåbær, kamille, papaya og rosmarin. Ekstraktene er rike på antioksidanter som forbedrer mikrosirkulasjonen, elastisiteten og drenasje rundt øynene, samtidig som de motvirker oksidativt stress.

Hva gjør den?
– Binder fuktighet
– Bremser aldring
– Rik på antioksidanter
– Betennelsesdempende og beroligende
– Reduserer hevelser rundt øynene
– Minsker blå ringer under øynene
– Reduserer mimikklinjer

Pris før rabatt:
1.900 ,-