Project Description

Restylane Skinboosters


Restylane Skinboosters er et helt nytt konsept som tar hånd om huden din ved å skape dyp gjenfukting av huden innenfra. Dette betyr at du får gjenopprettet fuktbalansen i huden, hvilket gir en langvarig bedring av hudens struktur.

Behandlingen omfatter gjenfuktende små mikroinjeksjoner i huden med en myk gel-lignende substans som kalles Hyaluronsyre (HA), som bedrer hudens fasthet, elastisitet og glød. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, den elsker vann og holder på hudens fuktighet. Når vi eldres, blir kvaliteten på HA i kroppen dårligere. Nå har du muligheten til å gjenskape og beholde hudens naturlige fuktbalanse, ettersom den stabiliserte HA i Restylane Skinboosters virker i flere måneder.

Hva er Restylane Skinboosters? 
Består av fuktighetsbindende, tynnflytende hyaluronsyre som injiseres under huden. Forbedrer hudhelsen, fjerner rynker, akne arr og gir glød og spenst til huden.

Hvor mange behandlinger må man ta? 
Tas som en kur på 3 behandlinger, med 1 måneds mellomrom.

Hvilket resultat kan man forvente? 
En glattere, smidigere hud med økt glød og spenst. Resultatene kan få deg til å oppleve huden din på en ny og positiv måte.

Er behandlingen smertefull? 
Under behandlingen brukes svært tynne nåler, for minst mulig ubehag. Du kan også få en topikal lokal bedøvelse på behandlingsområdet.

Hvor lenge varer resultatet? 
Restylane Skinbooster er en investering i huden din, som vil gi positive resultater i lang tid etter fullført behandlingprotokoll.

Pris: 
1 ml – 3.000 ,-

Mesoterapi – 1 ml x 3 – 8.700 ,-