Project Description

RESTYLANE

Restylane er verdens første hyaluronsyrefiller, utviklet og produsert i Sverige. Den har eksistert siden 1996 og er fortsatt den mest brukte filleren på markedet. Restylane er spesielt effektivt for å gjenskape volum og forsterke ansiktets form og kontur.

Slik fungerer Restylane

Hyaluronsyre og aldring

Restylane filler er utviklet for å fungere på samme måte som kroppens egen, naturlig produserte hyaluronsyre. Hyaluronsyre, HA, er et molekyl som gir støtte og volum til vev i hele kroppen vår, også huden, og beskytter mot skade. HA binder vannmolekyler til seg og sørger på den måten for at huden holder seg hydrert og spenstig.

Dessverre avtar kroppens egen produksjon av HA med alderen. Vi får tørrere, slappere og tynnere hud som mister glød og ungdommelig preg.

Restylane er basert på to teknologier som gir en stabilisert, svært ren HA i gelform. Fillerene har lang varighet, de jevner ut rynker og tilfører løft og støtte der det er behov for det.

Hva gjør Restylane?
Man kan bruke Restylane for å gjenopprette tapt volum, forbedre ansiktets form og definisjon, korrigere asymmetrier og tilføre glød og fukt.

Hvilke områder kan behandles?
I teorien kan alle områder på kroppen behandles med Restylane, men det mest vanlige er å behandle ansikt, på hals, bryst og hender. De vanligste behandlingene gjøres på lepper, i området rundt munnen, i “sure” munnviker, i kinn, kjeve, hake og under øyne.

Er behandlingen smertefull? 
De fleste opplever minimal smerte ved en Restylane-behandling. Man kan påføre en topikbal bedøvelse før behandling om ønskelig. I Restylanesprøyten er det også implementert bedøvelse slik at behandlingen skal foregå så smertefritt som mulig.

Hvor lenge varer resultatet? 
Restylane er et ikke-permanent, injiserbart produkt, og derfor blir effekten av behandlingen gradvis mindre over tid. Oppfølgingsbehandlinger anbefales for å bevare effekten. Resultatet kan variere avhengig av behandlingsområdet. Ved gjentagende oppfølgende behandling, kan resultatet vare i flere år.

Priser:
0,5 ml – 3.100 ,-

1 ml – 4.300 ,-

1,5 ml – 6.800 ,-

2 ml – 8.000 ,-

3 ml – 11.800 ,-

Restylane lepper