Project Description

SUNEKOS 200

Sunekos er en injeksjonsbehandling som indeholder aminosyrer og hyaluronsyre, som gjenoppretter og opbygger hudens kvalitet og balanse.

Gjennom flere studier har Sunekos sin unike formel vist seg å stimulere fibroblastene i dermis, som reproduserer både kollagen og elastin, som er to viktige elementer for hudens cellefornyelse. Takket være denne prosessen motvirker Sunekos aldring, med hensyn til din naturlige ansiktsform.

Sunekos kan brukes på alle hudtyper og på forskjellige områder i både ansiktet og på kroppen, som ansiktet, nakke, dekolletage, hender, armer, innside lår og knær. Det er spesielt effektivt i ellers vanskelige behandlings områder som pannen og området rundt øynene for å fjerne poser og mørke ringer.

Behandlingen utføres som et forløp med ca. 3-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Deretter kreves det en oppfølgingsbehandling med omtrent 6 måneders mellomrom.

Pris:

1 behandling – 1.990 ,-

3 behandlinger – 4.990 ,-

VANLIGE SPØRSMÅL

Hvor lenge varer resultatet?

Avhengig av pasienten og hudkvaliteten, varer behandlingen i gjennomsnitt 6 måneder før man behøver å gjenta behandlingen.

Hva er de største fordelene ved Sunekos?

Behandlinger med Sunekos korrigerer og forebygger aldringstegn. Sunekos er det eneste naturlige produktet i estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, og som gjenoppretter volumtap og forbedrer hudens elastisitet på en naturlig måte og uten syntetiske tilsetningsstoffer.

Kan du gå tilbake til jobb/hverdag umiddel- bart etter en behandling?
Behandlingen har ingen “nedetid” og du kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddel- bart. Men med unntak av behandling rundt øynene, som kan forårsake midlertidig hevelse, som kan vare i 24-72 timer. Det anbefales imidlertid å unngå trening, soling til hevelsen har avtatt.