— H U D —

I mars skal vi fokusere på hud! Dere får derfor denne måneden – 15 % rabatt på en valgfri hudbehandling.

M A S K N E


“Maskne” er noe som har plaget flere og flere i denne perioden hvor munnbind har blitt en stor del av vår hverdag. Vi ønsker å hjelpe dere som er plaget med dette. Våre behandlere skreddersyr en egen behandling ut i fra hvilket behov du har!

P I G M E N T E R I N G


Ujevn hudfarge, mørke flekker, solskader og fregner er for mange et velkjent problem. Det er også en hyppig grunn til at folk oppsøker hudterapeut eller medisinske hudklinikker. Årsakene til ujevn hudtone og mørke flekker er mange og sammensatte, men soleksponering spiller en stor rolle. Noen typer mørke flekker og ujvenheter i farge er en kronisk tilstand. Disse kan trenge langvarig behandling og vedlikehold. Andre typer kan være enkle å behandle og forebygge. Det er viktig å avdekke hva salgs utfordring en har, slik at behandlingen kan tilpasses deretter. Noen trenger en kombinasjon av behandlinger i klinikk og hjemmeprodukter, men andre klarer seg med hjemmeprodukter.

Din behandler hjelper deg med å skreddersy et program som sikrer målbare og realistiske resultater.

            FØR                                                                                              ETTER 

Bilde: Kunde hos avea klinikken. Resultat etter 3 behandlinger i klinikk + hjemmeprodukter fra MeLine i 3 måneder.

A K N E


 

Akne er hormonfremkalt betennelse i hudens talgkjertler. Akne er en svært vanlig tilstand, spesielt i puberteten og i tenårene, men den kan vedvare mange år etter dette. For mange kan akne være både en fysisk og psykisk påkjenning. I dag finnes det flere behandlinger og produkter som gjør det enklere å redusere og fjerne disse plagene.

Din behandler skreddersyr en behandling og anbefalinger av hjemmeprodukter til deg personlig.

A L D R I N G


Aldring er en naturlig del av livet. Huden mister elastitet, fukt og aldersflekker og linjer kommer til syne. En av våre nyeste behandlinger PRX-T33 er en nålefri behandlingen og er klassifisert som neste generasjon av anti-aldring. Behandling inneholder TCA og passer for alle hudtyper og alle aldre. Det som er unikt er at produktet ikke forårsaker “Frosting” , slik TCA vanligvis gjør, og at behandlingen kan brukes i alle årstider uten risiko for lysfølsomhet. Behandlingen anses som smertefri og forårsaker minimal flassing.

PRX-T®33 er mildere enn tradisjonell TCA-behandling, og årsaken til dette er den unike patenterte formuleringen, som består av en kombinasjon av TCA, hydrogenperoksid og kojinsyre. De aktive ingrediensene samhandler med huden på cellenivå og bidrar til cellefornyelse, samt stimulerer hudens egne vekstfaktorer, som forbedrer huden både direkte og på lang sikt.

BEHANDLINGSOMRÅDER

PRX-T®33 brukes til både ansikt og kropp for å motvirke og redusere:

Rynker og linjer

Pigmenteringer/solskader

Tørr hud

Tapt elasticitet

Sprengte blodkar

Arr

Ta kontakt på mail eller ring 51800100 dersom du ønsker å sette opp en hudbehandling for deg med – 15 % rabatt.