avea fresh


Avea Fresh er en perfekt behandling for deg som ønsker å gi huden en boost av nytt liv og energi!
Behandlingen består av en kombinasjon av en frisk peel tilpasset din hudtype og Restylane Skinboosters behandling.

Frisk peel
Peeling brukes til å revitalisere huden og motvirker aldersforandringer som rynker, porer og overfladiske pigmenterings skader. Peeling betyr eksfoliering av huden og etterlater en mykere, glattere hud med mer glød.

Restylane Skiboosters 

Restylane Skinboosters er et helt nytt konsept som tar hånd om huden din ved å skape dyp gjenfukting av huden innenfra. Dette betyr at du får gjenopprettet fuktbalansen i huden, hvilket gir en langvarig bedring av hudens struktur.

Behandlingen omfatter gjenfuktende små mikroinjeksjoner i huden med en myk gel-lignende substans som kalles Hyaluronsyre (HA), som bedrer hudens fasthet, elastisitet og glød. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, den elsker vann og holder på hudens fuktighet. Når vi eldres, blir kvaliteten på HA i kroppen dårligere. Nå har du muligheten til å gjenskape og beholde hudens naturlige fuktbalanse, ettersom den stabiliserte HA i Restylane Skinboosters virker i flere måneder.

Hva er Restylane Skinboosters? 
Består av fuktighetsbindende, tynnflytende hyaluronsyre som injiseres under huden. Forbedrer hudhelsen, fjerner rynker, akne arr og gir glød og spenst til huden.

Les mer om Restylane Skinboosters på injeksjonsbehandlinger.