TO KJEKKE NYHETER HOS OSS!


PRX-T®33

PRX-T®33 er en nålefri behandlingen og er klassifisert som neste generasjon av anti-aldring. Behandling inneholder TCA og passer for alle hudtyper og alle aldre. Det som er unikt er at produktet ikke forårsaker “Frosting” , slik TCA vanligvis gjør, og at behandlingen kan brukes i alle årstider uten risiko for lysfølsomhet. Behandlingen anses som smertefri og forårsaker minimal flassing.

PRX-T®33 er mildere enn tradisjonell TCA-behandling, og årsaken til dette er den unike patenterte formuleringen, som består av en kombinasjon av TCA, hydrogenperoksid og kojinsyre. De aktive ingrediensene samhandler med huden på cellenivå og bidrar til cellefornyelse, samt stimulerer hudens egne vekstfaktorer, som forbedrer huden både direkte og på lang sikt.

BEHANDLINGSOMRÅDER

PRX-T®33 brukes til både ansikt og kropp for å motvirke og redusere:

  • Rynker og linjer
  • Pigmenteringer/solskader
  • Tørr hud
  • Tabt elasticitet
  • Sprengte blodkar
  • Arr

Pris:

1 behandling – 1.990 ,- 

3 behandlinger – 4.990 ,- 

6 behandlinger – 8.990 ,- 

VANLIGE SPØRSMÅL

Hva skiller PRX-T®33 fra en klassisk TCA-be- handling?
En klassisk TCA-behandling er ikke egnet for personer med garvet hud. Det må derfor utvises forsiktighet med UV-stråler etter denne behandlingen, da disse kan forårsake pigmentering. PRX-T®33 er derimot ikke lysfølsom og kan derfor brukes hele året. I tillegg er PRX-T®33 egnet for nesten alle hudtyper.

Er behandlingen smertefull?

Under behandlingen kan du oppleve en lett kriblende, brennende følelse, dette er imidlertid moderat og avtar raskt.

Kan du gå tilbake til jobb/hverdag umiddelbart etter en behandling?
Behandlingen har ingen helbredelsestid, og man kan umiddelbart gå tilbake til normale aktiviteter.

Hvor mange behandlinger er nødvendig for å se resultater?
Antall behandlinger varierer avhengig av området som behandles. Det anbefales imidlertid å følge et kurs på 3-5 ganger med 1 ukes mellomrom. Resultatet varer i opptil 6 måneder etter en behandling, men det anbefales at du får en behandling annenhver måned for å opprettholde resultatet.

SUNEKOS 200

Sunekos er en injeksjonsbehandling som indeholder aminosyrer og hyaluronsyre, som gjenoppretter og opbygger hudens kvalitet og balanse.

Gjennom flere studier har Sunekos sin unike formel vist seg å stimulere fibroblastene i dermis, som reproduserer både kollagen og elastin, som er to viktige elementer for hudens cellefornyelse. Takket være denne prosessen motvirker Sunekos aldring, med hensyn til din naturlige ansiktsform.

Sunekos kan brukes på alle hudtyper og på forskjellige områder i både ansiktet og på kroppen, som ansiktet, nakke, dekolletage, hender, armer, innside lår og knær. Det er spesielt effektivt i ellers vanskelige behandlings områder som pannen og området rundt øynene for å fjerne poser og mørke ringer.

Behandlingen utføres som et forløp med ca. 3-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Deretter kreves det en oppfølgingsbehandling med omtrent 6 måneders mellomrom.

Pris:

1 behandling – 1.990 ,-

3 behandlinger – 4.990 ,-

VANLIGE SPØRSMÅL

Hvor lenge varer resultatet?

Avhengig av pasienten og hudkvaliteten, varer behandlingen i gjennomsnitt 6 måneder før man behøver å gjenta behandlingen.

Hva er de største fordelene ved Sunekos?

Behandlinger med Sunekos korrigerer og forebygger aldringstegn. Sunekos er det eneste naturlige produktet i estetisk medisin som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, og som gjenoppretter volumtap og forbedrer hudens elastisitet på en naturlig måte og uten syntetiske tilsetningsstoffer.

Kan du gå tilbake til jobb/hverdag umiddel- bart etter en behandling?
Behandlingen har ingen “nedetid” og du kan gå tilbake til normale aktiviteter umiddel- bart. Men med unntak av behandling rundt øynene, som kan forårsake midlertidig hevelse, som kan vare i 24-72 timer. Det anbefales imidlertid å unngå trening, soling til hevelsen har avtatt.